Platina markkinointipaketti

175,00  sis. alv 24 %

Ostamalla platina markkinointipaketin saat todistuksen ja somepostausta (LinkedIn, Facebook) varten Miljoona Puuta -tunnuksen, jolla voit viestiä panostuksestanne ilmastonmuutosta hidastavaan työhön. Ostamalla markkinointipaketin autat istuttamaan viisikymmentä (50) puuta Tansaniaan.

Jokainen markkinointipaketin ostaja auttaa hidastamaan ilmastonmuutosta. Puut imevät hiilidioksidia ilmakehästä, metsittäminen torjuu maaperän eroosiota (kulumista, syöpymistä ja rapautumista) ja puusto sitoo maaperän pintakerroksen ja estää maanvyörymiä sekä maaperän köyhtymistä.

Karibianmännystä:

  • Karibianmänty (Pinus caribaea) on nopeasti kasvava ikivihreä puu. Tämä havupuu voi venyä jopa 45 metrin mittaiseksi mutta istutetuissa metsissä se on yleensä pienempi.
  • Tämän männyn runko on yleensä suora ja kauniin pyöreä, halkaisijaltaan 50-80 cm ja toisinaan jopa metri. Alemmat oksat ovat suuret ja vaakasuorat ja ylemmät oksat muodostavat pyramidin muotoisen kruunun.

Hyvien kasvuominaisuuksiensa vuoksi karibianmänty on trooppisilla alueilla suosittu istutuspuu. Muita istutettavia puulajeja ovat Pinus Patula, Pinus Maximinoi, Pinus Tecumaii ja Pinus Oocarpa.